kamikaze_squad Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Witam. Może mi ktoś powiedzieć czy coś mi się zje.....ło z linkami w prescie 1.5.6.1 W linku zamiast kategorii mam / lang/ nazwa produktu Na zdjęciach to widać lepiej. W wersji 1.6 mam inaczej dlatego pytam czy tak ma być czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaze_squad Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 Kurcze ludzie nie mówcie mi że nikt z kilku tysięcy ludzi na tym forum nie może zajrzeć do swojego sklepu i powiedzieć jak jest u niego !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Pierwszy po domenie jest "Przyjazny adres URL" wstawiony w kategorii tego produktu. Zaglądałeś do kategorii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaze_squad Posted April 26, 2017 Author Share Posted April 26, 2017 Pewnie że patrzałem. Nie mam kategorii lang a coś takiego mi wyświetla podczas dodawania produktu. W linku w przeglądarce jest ok tylko nie wiem czy mi google zaindeksuje z lang czy normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 To co się wyświetla na zapleczu, to nieistotne bzdety, pewnie błędy w kontrolerze AdminProduct, a ostatnia wersja presty 1.5 to 1.5.6.3 i może ma poprawione te błędy. Wszystkie testowe instalacje presty 1.5 już dawno pokasowałem z localhosta, także nawet nie mogę tego sprawdzić. Jeśli w sklepie produkty mają poprawne urle, to reguły przepisywania urli są poprawne i google też zaindeksuje poprawne urle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubybarti Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Dokładnie - już nie pamiętam kiedy instalowałem PS 1.5 pewnie większość ludzi tutaj musiała by specjalnie instalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts