inspir Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 mam dziwny problem z formularzem kontakowym, wysyłam z mojej strony testową wiadomośc i mam błąd There is 1 errorWystąpił błąd podczas wysyłania wiadomości. ale odświeżam strone i wiadomość nagle dochodzi a komunikat sie zmienia na: Your message has been successfully sent to our team. wiadomo że tak byc nie powinno, porszę o pomoc w naprawieniu tego błędu.dodam że nie znams ie na kodach itd, pisać jak do jełopa krok po kroku. a to moje ustawienia w panelu dla presta 1.6.1.5 dla SMTP Użyj własnych ustawień SMTP (tylko dla zaawansowanych) Nazwa domeny mailowej: oloedition.com Serwer SMTP : smtp.serwer1740137.home.pl Nazwa użytkownika SMTP : [email protected] Hasło SMTP : tu moje haslo do tej poczty Szyfrowanie : SSL Port : 587 miałem też 465 i to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Czy kontroler kontaktu (php) był w jakikolwiek sposób modyfikowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 inspir Posted April 27, 2017 Author Share Posted April 27, 2017 nic takiego nie robiłem jedynie te zmiany co w panelu administarcyjnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 inspir Posted May 6, 2017 Author Share Posted May 6, 2017 problem został naprawiany, nie będę opisywał ponownie ale wklejam link gdzie potomni znajdą wszelkie informacje które pomoga tym razem IM .Dziękuje za wszelką pomoc. https://www.prestashop.com/forums/topic/347308-homepl-problem-z-funkcj%C4%85-mail/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
inspir
mam dziwny problem z formularzem kontakowym, wysyłam z mojej strony testową wiadomośc i mam błąd
There is 1 error
Wystąpił błąd podczas wysyłania wiadomości.
ale odświeżam strone i wiadomość nagle dochodzi a komunikat sie zmienia na:
Your message has been successfully sent to our team.
wiadomo że tak byc nie powinno, porszę o pomoc w naprawieniu tego błędu.dodam że nie znams ie na kodach itd, pisać jak do jełopa krok po kroku.
a to moje ustawienia w panelu dla presta 1.6.1.5 dla SMTP
Port : 587 miałem też 465 i to samo
3 answers to this question
Recommended Posts