ata Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Při objednávce zboží přijde email pouze zákazníkovi, ale ne do firmy eshopu. Nevim, jestli se to zde uz neresilo , cerstve jsem opet nainstaloval Prestu 1.3. Nevite nekdo radu?Děkuji za odpovedi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Při objednávce zboží přijde email pouze zákazníkovi, ale ne do firmy eshopu. Nevim, jestli se to zde uz neresilo , cerstve jsem opet nainstaloval Prestu 1.3. Nevite nekdo radu?Děkuji za odpovedi! A co takhle zapnout sledování objednávek v modulech nebo jaxe to jmenuje, neplést si se sledováním skladu!!! Což si zapni libovolně taky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 jj, jmenuje se to :Oznámení e-mailem, to mam...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 jj, jmenuje se to :Oznámení e-mailem, to mam...... Prohlédni v MAILS soubory HTML které chodí normálně na e-mail, pakliže tam není, doplň jej. Ačkoliv se mi zdá dost divný, že by to nebylo kompletní... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 .... je pravada, ze v cs/ chybel shipping.html a shipping.txt, ale stejne to nefunguje .... musim to nejak rozchodit akaznikovi prijde a firme ne. Jeste zkusim, jestli to dela taky v jinem jazyce, nez v cestine..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 mimo to jeste take nejde odeslat e-mail znamemu...., jestli to nema neco spolecneho s tim......???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Omg, nahazujte ty shopy na kvalitních hostinzích, vždyť tohle se tu řeší do nekonečna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Omg, nahazujte ty shopy na kvalitních hostinzích, vždyť tohle se tu řeší do nekonečna... A nakonec se člověk někdy dozví, že to provozuje na free-web hostingu s 200MB diskového místa!!! Doufám že už tady takový snad nejsou.Mnohdy bych to taky hledal jako chybu poskytovatele, pak bych zapátral v aplikaci, posléze v meziprostoru židle X klávesnice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 .... hosting je provozován na web4u.cz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 VYRESENO!!!! Prekopiroval jsem databazi i ftp-soubory na EBOLU, a vsechny maily chodi jak maji!!! Na verzi webhostingu web4u.cz, to delalo neplechu, a vlastne nechodilo. Vsem diky a Preste zdar! Atap.s.: jsem rad, ze to nebylo mezi PC a zidli Link to comment Share on other sites More sharing options...
dormat Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Zdravím lidičky, vím, že toto téma se vaří všude, ale i přesto nemohu přijít na to, proč mi v PS 1.5.2 nechodí emaily s oznamem nové objednávky. Testovací emaily chodí, z formuláře taky, zákazníkům taky chodí vše, ale na admina ani prd... mailalerts mám v 2.4.. Předpokládám, že to bude nějaká pitomost. hosting používám Gigaserver - máte nějaký nápad kam se mám podívat ?, díky předem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts