danthealighieri Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Dobré odpoledne všemProvozujeme řadu obchodů, ale jen jeden na Prestashopu, jako alternativu řešení na míru..ale...V nastavení možností platby mám dobírku, ta se zobrazí v administraci shopu, ale při vytvoření objednávky a volbě přepravy a následně způsobu úhrady ji nevidím, přitom dříve definované položky jsou viditelné.Další problém je s nastavením ceny za Uloženku, kde mám v adminu jinou, než při objednávce.Nemáte prosím někdo s tímto zkušenosti?Shop běží na www.drogeriezceska.cz na Presta 1.6.1.9 Díky Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Ahoj. Ak mi pošleš do súkromnej správy prístupové údaje tak sa ti na to môžem pozrieť. Príčina sa takto nedá určiť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danthealighieri Posted April 21, 2017 Author Share Posted April 21, 2017 Hezký večer, PM odeslána! Díky Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts