High Heels Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 witam, na stronie prestashop.com loguję się poprawnie i na tym koniec. Nie mogę wejść dalej, nic włączyć. Back office też nie działa (mam zapisany w zakładkach). Załączam screen. Jest tylko opcja WYLOGUJ. Co z tym poradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Tak konkretnie to co nie działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 High Heels Posted April 19, 2017 Author Share Posted April 19, 2017 (edited) nie mogę wejść do zarządzania sklepem. Wcześniej nad opcją wyloguj był panel adm. teraz nie ma nic. Edited April 19, 2017 by High Heels (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Masz na myśli sklep w Presta Cloud? Jeśli tak to już od kilku miesięcy projekt przestał istnieć, z pewnością otrzymałeś na email kilkakrotnie powiadomienie o tym fakcie i o sposobach przeniesienia sklepu na inny hosting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 High Heels Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 tak, pewnie o to chodzi. jak masz pod ręką jakiś tutorial to będę wdzięczny. dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Jaki tutorial, do czego? Tak jak napisałem wcześniej zostało to wycofane i wszystkie sklepy które były na cloud zostały wyłączone i nie ma możliwości utworzyć nowego, pozostały tylko opcje postawienia sklepu na własnym serwerze który trzeba kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 High Heels Posted April 21, 2017 Author Share Posted April 21, 2017 acha czyli nie ma możliwości wydostania go z jakiegoś FTPa czy czegoś podobnego, kopi? sory ale nie mogę znaleźć tych maili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Przemysław Suszek Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Jeśli mówisz po francusku to zadzwoń +33 (0)1 40 18 30 04 jeśli nie to pisz po angielsku na [email protected] tylko tam uzyskasz informacje czy jest jeszcze możliwość otrzymania kopii plików i bazy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
High Heels
witam,
na stronie prestashop.com loguję się poprawnie i na tym koniec. Nie mogę wejść dalej, nic włączyć. Back office też nie działa (mam zapisany w zakładkach). Załączam screen. Jest tylko opcja WYLOGUJ. Co z tym poradzić?
8 answers to this question
Recommended Posts