konrad.witkowski Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 (edited) witam Mam problem ze sklepem. nie da się wejść do koszyka - pojawia się komunikat "Twój nowy porządek nie został przyjęty." czy może ktoś mi powiedzieć w czym tkwi problem wczoraj jeszcze wszystko chodziło ok. co ciekawe przed skasowaniem ciastek wszystko było ok. Mogłem normalnie dokonać zakupów."W międzyczasie sprawdziłem że sklep działa poprawnie jak jestem zalogowanym użytkownikiem. Tylko dla gości po kliknięciu dodaj koszyka produkt trafia do koszyka ale nie da się obejrzeć najeżdżając na ikonę koszyka nie wejść klikając" Pozdrawiam Konrad Edited April 19, 2017 by konrad.witkowski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
konrad.witkowski
witam
Mam problem ze sklepem.
nie da się wejść do koszyka - pojawia się komunikat "Twój nowy porządek nie został przyjęty."
czy może ktoś mi powiedzieć w czym tkwi problem
wczoraj jeszcze wszystko chodziło ok.
co ciekawe przed skasowaniem ciastek wszystko było ok.
Mogłem normalnie dokonać zakupów.
"W międzyczasie sprawdziłem że sklep działa poprawnie jak jestem zalogowanym użytkownikiem.
Tylko dla gości po kliknięciu dodaj koszyka produkt trafia do koszyka ale nie da się obejrzeć najeżdżając na ikonę koszyka nie wejść klikając"
Pozdrawiam
Konrad
Edited by konrad.witkowski (see edit history)
0 answers to this question
Recommended Posts