oguzhan1791 Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Merhabalar, Prestashop da daha çok yeniyim bu sebebten çözemedigim bazı konular var ana sayfada sadece istedigim ürünler sıralansın ve istedigim sıraya sokmak istiyorum bu konu hakkında tecrübesi olan varmıdır? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Admin paneli seçenekler ürünlere girin orada ürün sıralaması var oradan alfabetik veya numaraya göre diz seçeneği var bı onu deneyin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murderr Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Malesef böyle birşey yok bende çok araştırdım yorumlayan da oldu ama söylenenlerin birebir aynısını yapmama rağmen bunu yapamadım. Bir türlü istediğim ürünleri ana sayfada çıkartamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Ekteki resimde sayfalama var o kısma baktınız mı benim dediğim orasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
koule Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Yeni bir kategori yapmaniz lazim, sonra, o kategoriye urunlerinizi ekleyebilirsiniz. Ana sayfa da one cikan urunler icin, yeni actiginiz kategorinin "id" numarasini yazmaniz yeterlidir. "module and services" kisminda one cikan urunleri secebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts