Inferno25 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 (edited) Przy wejściu do niektórych pozycji w panelu admina np. w Produkty czy w Moduły wyświetla białą stronę z błędem. Przykładowe adresy tych miejsc gdzie jest błąd: adrespresty/admin/index.php/module/catalog?_token=_w8v2ylD5mbglGfbex_rshvVf7M-3ZO0tz-50q_5rpU adrespresty/admin/index.php/product/catalog?_token=_w8v2ylD5mbglGfbex_rshvVf7M-3ZO0tz-50q_5rpU "404 Not Found nginx" Instalacja przebiegła bez problemu, np. podstrona z zamówieniami czy klientami również działa bez problemu . O co może chodzić? Mam też pytanie czy stawiając nowy sklep warto w ogóle instalować 1.7 czy może ściągnąć 1.6? Pozdrawiam Edited April 13, 2017 by Inferno25 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno25 Posted April 13, 2017 Author Share Posted April 13, 2017 (edited) Podobnie zachowują się kategorie na stronie po ustawieniu "Przyjazny adres URL". Na przyjaznych linkach mi w zasadzie nie zależy ale chciałbym rozwiązać ten problem z niedziałającymi niektórymi pozycjami w panelu admina :/ Edited April 13, 2017 by Inferno25 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 nie jestem pewny, ale to najprawdopodobniej przez nginxa gdzie mod_rewrite nie jest odświeżany, tylko musi być z góry zdefiniowany i odpalony wraz z nginxem każdorazowa zmiana .htaccess wymusza reload nginxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts