IGD Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Witam, znacie jakieś darmowe moduły do przelewów ktore informowały mnie o wyjściu przelew z banku klienta? Obecnie musze czekać aż przelew przyjdzie 1-2dni a gdybym miał wiarygodną informacje na maila ze przelew został wykonany moglbym wiele przygotować i przyśpieszyć dla klienta wysyłkę /Jonasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Nie ma takich modułów, dlatego właśnie powstały firmy typu PayU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted April 10, 2017 Author Share Posted April 10, 2017 (edited) o właśnie a czy PayU da sie zainstalować? Coś żeby Polacy łatwo ogarneli Edited April 10, 2017 by IGD (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Praktycznie wszystkie bramki płatności udostępniają moduły pod Prestę, więc wystarczy zainstalować i skonfigurować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted April 10, 2017 Author Share Posted April 10, 2017 PayU nie widze na liście modułów chyba że o czymś nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Nie wszystkie moduły są na liście w panelu, tam są tylko oficjalnych partnerów. Moduły zazwyczaj są dostęlne na stronach firm pośredniczących lub na githubie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
IGD
Witam, znacie jakieś darmowe moduły do przelewów ktore informowały mnie o wyjściu przelew z banku klienta?
Obecnie musze czekać aż przelew przyjdzie 1-2dni
a gdybym miał wiarygodną informacje na maila ze przelew został wykonany moglbym wiele przygotować i przyśpieszyć dla klienta wysyłkę
/Jonasz
5 answers to this question
Recommended Posts