Hepa Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Dobrý den... mám takový zajímavý dotaz. Mám prestashop 1.6.1.12 a používám základní šablonu. Eshop nemám zatím spuštěný. Ladíme produkty a podobně... ale všiml jsem si problému že když mám 3 produkty vedle sebe a pod sebou třeba 60... tak vždy ten levý z těch 3 je obrázek rozostřený. Když jsem produkty přidával tak jsem si všímal, že první byl rozostřený, pak po přidání dalšího se první posunul na prostřední pozici a najednou byl OK a byl rozostřený jen ten vlevo. Nakonec jsem duplikoval 6 produktů se stejným obrázkem a je to krásně vidět, že to není problém ve fotce.. Setkal se s tím někdo ? googlím tento problém už pár dní a nic moc jsem nenašel :-( Dělá mi to všude ve všech kategoriích. Mockrát mockrát mockrát děkuji za cokoliv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hepa Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 (edited) ... Edited April 25, 2017 by Hepa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hepa Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 Mockrát děkuji za reakci... Našel jsem kompromis co s tím, ale problém stále trvá... Když jsem odstranil nalevo moduly (nejprodávanější, poslední navštívené atd) tak se nabídka posunula od leva až do prava. A kupodivu rozmazání okamžitě zmizelo.. Zkoušel jsem kombinaci s 1 a tou samou fotkou asi xx krát a opravdu to dělá vždy nalevo. A je to jak píšete, když bych ted smazal produkt 1 a tím pádem se produkt 2 dostane na první místo stane se rozmazaný....prostě jakobych měl špatný pruh na monitoru... ale je to na všech PC kde jsem to zkoušel a řeklo mi to i 5 lidí. Takže nemusím na oční :-D Rád bych tam časem vrátil ty levé moduly, ale zatím to bude muset být takto, aby to vypadalo dobře. Když se rozklikl "rozmazaný" produkt na pozici 1 tak bylo vše v kartě produktu naprosto v pořádku. Zkoušeli jsme i reinstalovat šablonu.... ale nikde nic .. Děkuji za odpovědi Jakub Hepnar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assramm (cz) Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 (edited) Dobrý den, vraťte si sloupeček zpět a mrkněte se na css styl u prvního prvku na řádku "first-item" (porovnejte css prvního prvku a vedlejšího prvku)..zřejmě totiž někde dochází k nějaké defromaci právě toho prvního prvku.. JJ, když si Vás screen přemeříte, zjistíte, že 1.prvek je o 1px užší než ostatní v řadě..to je ta obrazová deformace..tedy stačí najít ten 1px;) PS: moc pěkné věci na eshopu! Přeji hodně zdaru;) Edited May 31, 2017 by Assramm (cz) (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hepa Posted August 16, 2017 Author Share Posted August 16, 2017 Moc se omlouvám, za pozdější reakci... nějak jsem to zatím neřešil. Bylo třeba eshop dodělat a spustit a ted to ladím dál..... Každopádně moc moc moc děkuji, mohl bych se zeptat ještě na jiné věci ? Našel jsem modul cms on homepage.... ale popravdě, chci aby na mobilním zařízení a tabletu bylo něco jiného než na PC (zní to blbě) ale na hotjar.com jsem si nahrával co zákazníci dělají a opravdu hodně lidí na PC nemá problém s kategoriemi a tak se v tom zorientovat... ale nechápal jsem, jak hromada lidí přehlédne na mobilu kategorie a jen projede nabídku a zavře to.... Můžu ten modul nainstalovat 2x ? pojmenovat ho jinak ? 1. modul povolím jen na PC a na ostatních zakážu 2. modul povolím na ostatních a na PC zakážu :-D Dobrý den, vraťte si sloupeček zpět a mrkněte se na css styl u prvního prvku na řádku "first-item" (porovnejte css prvního prvku a vedlejšího prvku)..zřejmě totiž někde dochází k nějaké defromaci právě toho prvního prvku.. JJ, když si Vás screen přemeříte, zjistíte, že 1.prvek je o 1px užší než ostatní v řadě..to je ta obrazová deformace..tedy stačí najít ten 1px;) PS: moc pěkné věci na eshopu! Přeji hodně zdaru;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts