Sedzik Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Prośba o pomoc. Przy próbie dodania nowego produktu i wstawienia zdjęcia za każdym mam błąd. Nawet gdy ustawie zalecany rozmiar zdjęcia. Po wyjściu i wejściu ponownie w produkt widzę, jakby dodane puste pola ale bez zdjęcia.. link do produktu: https://ebookoo.pl/Zdrowie_i_uroda/29966-spokojny-oddech-spokojny-umysl.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ktosinka Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Prośba o pomoc. Przy próbie dodania nowego produktu i wstawienia zdjęcia za każdym mam błąd. Nawet gdy ustawie zalecany rozmiar zdjęcia. Po wyjściu i wejściu ponownie w produkt widzę, jakby dodane puste pola ale bez zdjęcia.. link do produktu: https://ebookoo.pl/Zdrowie_i_uroda/29966-spokojny-oddech-spokojny-umysl.html Wygląda na błąd taki sam jak był wczoraj u mnie. Po stronie sklepu też masz strony, które nie łądują się - nie można wejśc w produkty. Widzę błąd 404. W moim kslepie admin serwera usunął z katalogu cache pliki jakie utworzył sklep - kiedy je przywrócił wszystko wróciło do normy. Zapytaj na serwerze, chyba, że sam coś usuwałeś - lepiej gdybyś miał kopie tych plików. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koening Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Problem teraz się dopiero pojawił czy występuje od samego początku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sedzik Posted April 10, 2017 Author Share Posted April 10, 2017 dopeiro teraz :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koening Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Hmmm może to dlatego że format zdjęcia które chcesz dodać jest niepoprawny? Masz rozszerzenie widzę na skrinie .jpg.png To nie jest poprawny format zdjęcia i presta może mieć z tym problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sedzik Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 obojętnie jaki format dodam mam cały czas ten sam błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sedzik Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 robiłem restart wszystkich miniatur i nadal nic nie poprawiło błedu.. kiedyś vekia pisał, że nalezy spróbować zmniejszyć rozmiar zdjęcia i sprawdzić czy zadziałą i tak też zrobiłem.. zmniejszyłem najpierw do 100 kb a poten nawet do 20 i nic... Pixele też są mniejsze niż wymagane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Sedzik
Prośba o pomoc.
Przy próbie dodania nowego produktu i wstawienia zdjęcia za każdym mam błąd. Nawet gdy ustawie zalecany rozmiar zdjęcia.
Po wyjściu i wejściu ponownie w produkt widzę, jakby dodane puste pola ale bez zdjęcia..
link do produktu: https://ebookoo.pl/Zdrowie_i_uroda/29966-spokojny-oddech-spokojny-umysl.html
6 answers to this question
Recommended Posts