regoat Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Witam, Przeszukalem forum , ale znalazlem jakies posty po francusku. Mam problem. Nie moge wczytać w panelu sterowania modułu, ani zdjecia dla produktu. Wyskakuje mi komunikat że: FORBIDDEN You don't have permission to access on this server. Może ktoś się orientuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 FORBIDDEN You don't have permission to access on this server. to kwestia ustawien serwera (hostingu) masz najprawodopodobniej jakieś zabezpieczenia, które uniemożliwiają: - wgrywanie plików - wgrywanie dużych plików - wgrywanie plików z nieautoryzowanych adresów ip - wgrywanie plików .php - wgrywanie plików zip/rar etc. które zawierają pliki php gdy podejmujemy próbę wgrywania takich plików zabezpieczenia na serwerze blokują wykonanie tych czynności. sprawa do weryfikacji po stronie usługodawcy, takie ograniczenia / zabezpieczenia są coraz cześciej standardowym elementem kont hostingowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 regoat Posted April 5, 2017 Author Share Posted April 5, 2017 No to jest dobry trop , napisze do serwera spytam czy maja jakies zabezpieczenia, ale dzieje się tak też przy próbie wgrania zdjecia do produktu wiec istnieje możliwosć ze to cis innnego moze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
regoat
Witam,
Przeszukalem forum , ale znalazlem jakies posty po francusku. Mam problem. Nie moge wczytać w panelu sterowania modułu, ani zdjecia dla produktu.
Wyskakuje mi komunikat że:
Może ktoś się orientuje ?
2 answers to this question
Recommended Posts