adrian4fun Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Kolejny trudny problem spotkałem na swoim sklepie. Wszystko było ok, dopóki nie skonfigurowałem wtyczki przelewy24 ze sklepem. Przed wpisaniem danych z konta, tzn wszystkie klucze, id sklepu itd to działało ok. Teraz jak już jest połączony moduł ze sklepem jak ma być, to wszędzie mam jedynie odbiór osobisty w sklepie. Zniknęli także przewoźnicy DPD, chociaz są na liście dostawców z odpowiednimi regułami. ShiptoPay również skofigurowane. Mam jedynie przeczucie, że korzystając z instrukcji gdy wykonałem krok gdzie w menu wydajności wyłączyłem pamięć podręczną i ustawiłem "Wymuś kompilację" to wtedy się to zmieniło. Ustawiając poprzednie ustawienia to dalej jest tak samo. Gdzie może być problem? Wyslę jeszcze s2p: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian4fun Posted April 5, 2017 Author Share Posted April 5, 2017 Zapytam może jeszcze w ten sposób, czy jest możliwość nie współgrania modułów np paytoship z przelewami24? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssuski Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Mam podobny przypadek po aktualizacji wtyczki od przelewy24, zniknęłi wszyscy dostawcy i przewoźnicy, chociaż na zapleczu są włączeni! Czy poradzi ktoś , coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts