xkrystekx Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Hej,zainstalowałem sobie PS 1.6.1.12. Szablon standardowy. Mam jednak problem z tłumaczeniem. Część (większość) rzeczy na stronie mam po angielsku:- add to cart- more - w panelu administracyjnym sporo rzeczy nie jest przetłumaczonych - na przykład dodawanie produktu.- cały koszyk, itd.Wchodzę w Lokalizacja --> Tłumaczenia --> import i próbuję wgrać paczkę z językiem polskim, ale wywala mi wtedy: Cytuj 224 errors Unidentified file found: mails/Unidentified file found: mails/pl/Unidentified file found: modules/Unidentified file found: modules/gsitemap/Unidentified file found: modules/gsitemap/translations/Unidentified file found: modules/statsvisits/Unidentified file found: modules/statsvisits/translations/itd. W czym może być problem? Muszę to wszystko ręcznie tłumaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 A automatyczna aktualizacja działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkrystekx Posted April 3, 2017 Author Share Posted April 3, 2017 Możesz mnie pokierować jak ją uruchomić? (pewnie włączałem i nic to nie dawało, ale nie jestem pewien, czy o tym samym myślimy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Lokalizacja>Tłumaczenia> DODAJ / AKTUALIZUJ JĘZYK > i tam z boku masz przycisk aktualizuj. Niekiedy za pierwszym razem nie pobierze plików... spróbuj wtedy ponownie. Wczoraj instalowałem właśnie świeżą 1.6.1.12 i tak aktualizowałem pliki językowe bo też brakowało tłumaczeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkrystekx Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Aktualizowałem chyba z 5 razy i w końcu wskoczyło. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts