alqo Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Sizden ufak yardım istiyorum Ürünlere yorulyapıldığında derecelendirme ekleniyor yanlız benim istediğim derecelendirme yıldızları ürün eklenmedende görünsüz boş olarak. Bunda Bir yardım. ikinci sorunum css cache çalıştırdığımda tema görübntüm bozuluyor tüm araştırmalarıma rağmen veya denemelerime rağmen sorunumu çözemedim belkide basit bişe ama zaten basit bişeyi çözmek sıkıntı. Şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqo Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 Merhaba Bir Kişi yazmazmı önbellek css problem hakında fikir vermezmi? Yardımlaşma burda yok sanırım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Merhaba Temanız ücretli temalardan mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqo Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 (edited) Merhaba kendimin geliştirmiş olduğu tema CSS için akıllı önbellek aktif etiğim zaman bazı modüler css ye eklenmiyor bu konuda cache bölümünde ne yapmam gerek sadece bunu öğrensem yeterli Edited April 7, 2017 by alqo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 (edited) hangi modüller aktif olmuyor ve site adresini yazabilirmisiniz. Birde çalışmayan ön belleklemeyi silip modülleri sıfırdan tekrar kurdunuz mu? Edited April 7, 2017 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqo Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 evet hepsini kurdum örnek şindi aktif edelim. site ismi www.caretis.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 İstrseniz birde prestashop sürümünüzün orjinal temasını deneyin siteniz açılacakmı bir bakın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alqo Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 şöyle bir durum var css önbeleklemeyi kapatığım an site düzeliyor inceliye bilirsiniz gayete güzel çalışıyor. ben az daha hızlansın diye yapmak istiyorum birde global.css içersine modların css lerini koydugüm zaman düzeliyor. ve cache klasör içersinde img dosyası oluşturduğumda resimleri içersine atığım an hepsi düzeliyor. yanlız sorun nerde bunu çözmeye çalışıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts