Inkton Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Jakiś dziwny błąd w miejscu gdzie powinno być w magazynie, Jak to usunąć lub zmienić? Tak chyba powinno być że aktualnie brak na magazynie ale mam włączone że można zamawiać towar którego nie ma na magazynie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 W product_list.css usuń te style: ul.product_list .availability span.out-of-stock { background: #333; border: 1px solid #54A910;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 migdalius Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 prześlesz link do strony, może być na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Wygląda tak jakby brakowało Ci tam tekstu domyślnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted March 31, 2017 Author Share Posted March 31, 2017 prześlesz link do strony, może być na priv. sklep.inkton.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted April 5, 2017 Author Share Posted April 5, 2017 Czy ktoś może na to rzucić okiem? Sprawdzałem w tłumaczeniach jest wszystko ok. Tekst jest dodany w to pole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ktosinka Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Czy ktoś może na to rzucić okiem? Sprawdzałem w tłumaczeniach jest wszystko ok. Tekst jest dodany w to pole. Tam gdzie masz napis W magazynie masz uzupełnione pole opisu stanu po stronie admina, a tam, gdzie masz "dziwne coś" to pole masz puste? http://nimb.ws/wfyISx wygląda to tak jak u mnie, kiedy w plikach tłumaczeń miałam wstawioną kropkę zamiast napisu w magazynie. Sprawdź też co masz wpisane w module advancedeucompliance ( o ile go masz zainstalowanego) bo tam też się znajdują treści z tym związane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 Tam gdzie masz napis W magazynie masz uzupełnione pole opisu stanu po stronie admina, a tam, gdzie masz "dziwne coś" to pole masz puste? http://nimb.ws/wfyISx wygląda to tak jak u mnie, kiedy w plikach tłumaczeń miałam wstawioną kropkę zamiast napisu w magazynie. Sprawdź też co masz wpisane w module advancedeucompliance ( o ile go masz zainstalowanego) bo tam też się znajdują treści z tym związane. Ja nie wiem czy to ma coś wspólnego z aktualizacją czy nie, ale to się tak zbiegło z aktualizacją do 1.6.1.12. Być może to zbieg okoliczności bo w podobnym czasie włączyłem możliwość zakupu produktów których nie ma na stanie. Wcześnie normalnie wyświetlało się "brak w magazynie" Po stronie admina wygląda to tak: W tłumaczeniach jest to przetłumaczone tak jak trzeba, a jeżeli chodzi o dostępność produktów jak na screenie to mam obie rubryki puste. Tego modułu nie mam zainstalowanego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted April 10, 2017 Author Share Posted April 10, 2017 W product_list.css usuń te style: ul.product_list .availability span.out-of-stock { background: #333; border: 1px solid #54A910; } Dzięki zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Inkton
Jakiś dziwny błąd w miejscu gdzie powinno być w magazynie, Jak to usunąć lub zmienić? Tak chyba powinno być że aktualnie brak na magazynie ale mam włączone że można zamawiać towar którego nie ma na magazynie.
8 answers to this question
Recommended Posts