magisterson Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Witajcie, mam problem podczas wystawiania produktów. Wyskakuje mi taki błąd jak poniżej. Nie występuje od zawsze. Pojawia się raz na 10 produktów, czasami raz na 3, a czasami za każdym razem (totalny random). Najdziwniejsze jest to, że punkty z błędu są spełnione. Każdy produkt jest w kategorii i ma kategorię domyślą. Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Masz jakiś dodatkowy moduł który wyświetla sie w zakładce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 Masz jakiś dodatkowy moduł który wyświetla sie w zakładce? O jakiej zakładce mówisz? O tych pionowych w karcie produktu na zapleczu? Nic tam nie dodawałem. Tak naprawdę z zewnętrznych modułów to mam DPD ichniejszy który udostępniają za darmo. Zastanawiam się czy to może mieć jakiś związek z tym kręcącym się bez końca przyciskiem ZAPISZ. Ponoć to jakiś błąd presty, ale udało mi się wyeliminować tym rozwiązaniem: https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/pull/5949/files Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Pytałem o tą zakładkę ponieważ na słabszych hostingach gdy sa dodatkowe moduły to czasami zakładki nie zdążą sie poprawnie załadować, u ciebie widać hosting tak słaby że i bez tego sie nie wyrabia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 Pytałem o tą zakładkę ponieważ na słabszych hostingach gdy sa dodatkowe moduły to czasami zakładki nie zdążą sie poprawnie załadować, u ciebie widać hosting tak słaby że i bez tego sie nie wyrabia. Naprawdę to tego przyczyna? Myślałem, że to dobry serwer, mam sklep na OGICOM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Pisze to o czym wiem z doświadczenia u ciebie może być inna przyczyna, natomiast o ogicom nigdy nie słyszałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 Jak mogę to sprawdzić? Można jakoś wyeliminować ten błąd jeśli jest to wina hostingu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Jaki masz czas wykonywania skryptu ustawiony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magisterson Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 (edited) Jaki masz czas wykonywania skryptu ustawiony? W sumie nie wiem. Czy w preście można to gdzieś ustawić czy powinienem ustawić to plikiem php.ini ? EDIT: sprawdziłem php info i jeśli to chodzi o "default_socket_timeout" to mam na 60 set_time_limit(120); Edited March 30, 2017 by magisterson (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts