Ktosinka Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Dzień chyba niedobry, prosze o podpowiedź co mogę zrobić, żeby naprawić błąd, który powstał u mnie po przypadkowym kliknięciu w instaalcję modułu w zakładce Moduły Usługi. 1. Kliknełam instaluj moduł pilipay totalnie przez przypadek. 2. Odrazu zatrzymałam proces instalacji przez zastopowanie strony 3. Niestety teraz po wejściu na zakłądkę pojawia się taki błąd: [PrestaShop] Fatal error in module file :/var/www/vhosts/4/116125/webspace/httpdocs/sklep.estea.com.pl.pl/modules/pilipay/pilipay.php:syntax error, unexpected '[' Czy jest jakieś proste rozwiązanie na przywrócenie działania? Kopię plików kslepu i bazy mam sprzed awari. Bardzo prosze o pomoc . Z góry dzięuję za sugestie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Czy może na serwerze jest jakaś stara wersja PHP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 (edited) Czy może na serwerze jest jakaś stara wersja PHP? jest stara 5.33 . trzeba podnosić? Edited March 30, 2017 by Ktosinka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 No to wszytko przez to, włączyć 5.6 jak najszybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 No to wszytko przez to, włączyć 5.6 jak najszybciej. OK ide do admina dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angar Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Jeśli w międzyczasie musisz się dostać na stronę modułów to spróbuj zmienić na ftp nazwę modulu pilipay na np. pilipay2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted April 3, 2017 Author Share Posted April 3, 2017 Jeśli w międzyczasie musisz się dostać na stronę modułów to spróbuj zmienić na ftp nazwę modulu pilipay na np. pilipay2 Tak, bardzo dziękuję, zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts