Ktosinka Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Dzień dobry, Jak w temacie, chyba u mnie coś nie działa. Chciałąm usunąć/zastąpić innym napis, który pokazuje się pod zdjęciem produktu o treści: Dostawa: 1 do3 tygodni. Znalazłam odpowiadający temu napis w PA w tłumaczeniahc, jednak kiedy zmienie go na inny po stronie sklepu nie pokazują się żadne zmiany napis nadal widnieje.... Ceche w był czyszczony po wprowadzeniu zmian, nic nie pomaga, a kazdą inną zmiane w plikach językopwych widze od razu... Co robić, gdzie szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 W module prawdopodobnie advancedeucompliance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 W module prawdopodobnie advancedeucompliance. W panelu czy w plikach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 W panelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 W panelu. No to tam grzebałam, zmieniłam napis na ala ma kota, wyczyściłam cache a po stronie sklepu dalej widzę stare oznaczenie Dostawa 1 do 3 tygodni: http://nimb.ws/oB7jgl coś nie działa mi to..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Przeczytaj od początku co napisałem w tym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts