d2b Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 (edited) W Fooder.tpl mam kod: <div class="home-column"> <div class="container"> {$HOOK_HOME} </div> </div> Który wyświetla mi pewien DIV z ostatnio dodanymi Aktualnościami za pomocą modułu smartblog home latestnews. W pozycjach podpięte jest pod displayHome, Dopisałem do funkcji tego modułu: || !$this->registerHook('displayFooter') to pokazało mi ten moduł też w displayFooter, bo zdaje się że to pokazuje się na wszystkich podstronach. Jednak nic dodatkowo mi się w miejscu gdzie wyświetlany jest <div class="row">{$HOOK_FOOTER}</div> Coś jeszcze trzeba zrobić, aby to zaczęło pokazywać się na wszystkich podstronach. Lub da się jakoś odwołać do tego modułu jakoś inaczej aby go wstawić ?? Edited March 28, 2017 by d2b (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 d2b Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 Nikt nic nie pomoże w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Angar Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Z tego co pamiętam to home hook wyświetla się jedynie na stronie głównej. Najlepiej dodaj własny hook do szablonu, odinstaluj moduł bloga i do niego dodaj nowo utworzony hook następnie zainstaluj jeszcze raz moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
d2b
W Fooder.tpl mam kod:
Który wyświetla mi pewien DIV z ostatnio dodanymi Aktualnościami za pomocą modułu smartblog home latestnews.
W pozycjach podpięte jest pod displayHome,
Dopisałem do funkcji tego modułu:
to pokazało mi ten moduł też w displayFooter, bo zdaje się że to pokazuje się na wszystkich podstronach.
Jednak nic dodatkowo mi się w miejscu gdzie wyświetlany jest
Coś jeszcze trzeba zrobić, aby to zaczęło pokazywać się na wszystkich podstronach.
Lub da się jakoś odwołać do tego modułu jakoś inaczej aby go wstawić ??
Edited by d2b (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts