Lukáš Rejnart Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 U nastavení měn u platebních modulů mám u COP volbu měny neaktivní, vyčárkovanou. Nepomohlo ani nastavení přímo v databázi.V objednávce mi jediný způsob platby nabízí bankwire.Navíc mám ještě ship2pay a CODWF. Můžu dát login.Setkali jste se s tím? Po upgradu z 1.1.0.5 na 1.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš Rejnart Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 Tak jsem to zkusil na čisté 1.2.5 a stejný výsledek. Cash on pickup , cash on delivery with fee 0.5 a ship2pay 1.2.2.U COP nelze nastavit pro jaké měny má být dostupný. Jackrabbit by nevěděl kde začít? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Čekal jsem, že ti to dojde.... ale budiž, u osobního odběru nelze nastavit výběr měny, jelikož budeš platit čímkoliv při převzetí zboží, takže je to naprosto jedno, jestli budeš mít fakturu v korunách nebo eurech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts