stanleyek18 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Witam, mam taki dziwny problem z modułem w wersji Prestashop 1.6.1.7 - nie mogę odznaczyć w spisie Niemiec ponieważ brakuje takiej pozycji. Poratujcie jakimś pomysłem dlaczego tak się może dziać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Masz aktualną paczkę pobraną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanleyek18 Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 (edited) Sprawdzam. Paczka jest najnowsza. Nadal nie ma Niemiec :-( Co to za dziwactwo. Edited March 30, 2017 by stanleyek18 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Szukałeś Deutschland albo Germany? Jakie nazwy państw wgrały się do bazy zależy w jakim języku wykonano instalację presty. Są Niemcy w Lokalizacja -> Kraje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanleyek18 Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 (edited) Dzięki za próbę pomocy Niemcy są na liście Lokalizacja -> Kraje włączone. Pisałem w różnych językach, ale też bez skutku. Alfabetycznie też. I nie ma tych szatańskich Niemiec na liście. Niue jest, Nikaragua jest. Niemców nie ma. Edited March 30, 2017 by stanleyek18 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts