BeavisCZ Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Zdravím,tak sem dávám funkční modul CashOnPickup pro platbu hotově při vyzvednutí na pobočce - funkční pod verzí 1.3.1 v češtině.Návod :- nakopirovat mails do složky mails- nakopírovat cashonpickup do složky modules a v administraci způsob platby zapnout.- Doporučuji zavést v objednávkách - stavy objednávek - novou volbu - čeká se na vyzvednutí na prodejně a přiřadit si k ní email šablonu cashonpickup cashonpickup131CZ.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 A do configu už to není nutné dopsat? Aby to nehlásilo Pokusy o napadení webu....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeavisCZ Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 Nikam jsem nic nepsal a funguje to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Nikam jsem nic nepsal a funguje to.... Ok. Tím pádem opět dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadidlo Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Parádní prácička, funguje. Děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sazuki Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Zvláštní, jiné moduly jsem normálně nainstaloval a tenhle tam prostě nevidím i když jsem postup dodržel. Ale to není chba modulu, nýbrž moje. Jinak dobrá práce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Zdravím, modul jsem nainstaloval, ale při objednávce mi ho nenabízí. Přisuzuju to tomu, že mi ho nedovlí zapnout v omezení pro měnu viz:http://jval.4fan.cz/4.png3 pozice je CashOnPickup4 pozice je Ship2PayAle Ship2Pay i když v omezení nejde povolit, tak funguje.Je možné že mi CashOnPickUp nefunguje proto že ho nasazuji na verzi 1.3.2.3??A když jsem tak mrknul do databaze, tak v tabulce ps_module_currency id modulu zapsane je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 u mně bylo potřeba přejmenovat cs.php na cz.php :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
illhexapod Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 čaues, prosím vás... dá se nějak nastavit aby se mi ten modul zobrazil pouze u jednoho či dvou dopravců? díky za infop.s. jinak parádní práce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ship2Pay Link to comment Share on other sites More sharing options...
illhexapod Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ship2Pay thx, na 1.3.6.0 šlape ferfektně .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 JJ NZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzika do auta .cz Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 funguje to nejspíš i na 1.4, tedy u mě do doby, kdy se má objednávka uložit. Obchod vypíšeNebyla nalezena šablona pro modul validationnevíte co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 nahrala som tu nedavno Ship2pay ktory funguje pod PS 1.4.1skus to pohladat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakrcz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 funguje to nejspíš i na 1.4, tedy u mě do doby, kdy se má objednávka uložit. Obchod vypíšeNebyla nalezena šablona pro modul validationnevíte co s tím? nevim proč použivate tuto verzi pro PS 1.4 , kdy je tu upraveny modul ... pro vasi verzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinokino Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Mám verzi 1.4. A podle návodu mi to nefunguje... jsem elév co se týče prestashopu... Nevíte v čem by mohl být problém.? Díky Píno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozef Malcovic Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 funguje to nejspíš i na 1.4, tedy u mě do doby, kdy se má objednávka uložit. Obchod vypíše Nebyla nalezena šablona pro modul validation nevíte co s tím? tento isty problem mam aj ja a mam 1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts