otiz Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Dajú sa kopírovať produkty z iného prestashopu bez .xml ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Jak kopírovat? jako přes ctrl+c a ctrl+v?Ty vole, to je dotaz, že by mě trefi šlak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Myslí script takový , že pokud máš jeden shop třeba na zencartu a druhý na prestashopu, tak ty produkty přetahnout.Nekoumal jsem to,ale pokud exportuješ z toho eshopu kde máš zboží csv, nahraješ ho na ten nový. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Jo tak von myslel, tak to sorry, ale telepatické služby pouze o víkendu od 12:00 - 17:00.Každopádně, pokud to lze rozumnou formou z jednoho shopu vyexportovat, tak to lze i rozumnou formou naimportovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadidlo Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Jiný Prestashop je třeba Zencart? To je snad ještě horší než když po mě máma chce abych jí vypálil film na disketu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otiz Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 nie,nie export mi je jasny. aj import. Ide o to ze ctrl+c a ctrl+v je sice pekne ale ked je tych produktov 6000 tak je to dost zdlhave. Myslel som nejaky skript co je uz spraveny. a prehladava produkty na stranke. keby ze mam pristup k db tak sa to nepytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Tak si exportuj celou databazi do pc a tu pak importni do nového eshopu, překopiruj obrázky a je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superhero495 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 pokud jde jen o zbozi, tak by melo stacit prekopirovat pouze tabulky ps_category*, ps_product*, ps_attribute*esi jsem na nejakou tabulku zapomel, tak me opravte Link to comment Share on other sites More sharing options...
eriqx Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Mam taky pocit, ze on nehovori o vlastnom obchode z ktoreho chce kopirovat, takze ma pristup iba na stranku eshopu.Ja som robil nieco podobne a napisal som si k tomu program v Jave. Dost pochybujem, ze by si nasiel nejaky skript na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superhero495 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 ja si kdysi udelal makro v excelu, ktere parsovalo web dodavatele, ktery ale nebyl postaveny na preste a natahlo mi to do sloupcu, takze resit to javou je dost slozite.ale kazdy dela v tom co umi:)pro parsovani jsem vyuzival oznacovani divu pres id apod. presta je myslim v tohle ohledu docela prijemna, takze je to jen o tom si pohrat. ten web dodavatele co jsem resil byl hruza, byl to nejaky shop staveny na miru:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Převod dat z jednoho shopu do druhýho není žádná legrace. Musíš při tom udělat analýzu formátu původní a cílové databáze a přidat analýzu dat, jak jsou uložená v původní databázi a jak by si je chtěl mít v cílové. Když pak máš představu co a jak odkud a kam, pak je na to nejlepší napsat nějaký skript, nejlépe v PHP. Párkrát to zkusíš, odladíš chyby a na konci týdne to máš hotové. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re4DeR Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Jestli ten shop odkud chces kopirovat má xml výstup (treba pro zbozi) tak mi napis a domluvime se. Zadarmo to nebude.Teoreticky ti staci XML predelat na CSVtuk66 A já to měl za hodinu hotový v pythonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts