damian133 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 W jaki sposób ustawić pozycje menu. Mam 2 menu w szablonie i przykladowo chhce dodac strone cms do menu pierwszego Jak to mam zrobic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Wszystko zależy jakie masz te moduły menu, standardowo jest jeden moduł który w jego konfiguracji pozwala wybrać to co ma sie wyświetlać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 damian133 Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Wchodzę w Moduły i usługi blockcms Konfiguruj I tam wybieram menu niestety menu wyświetla się tylko w stopce Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Blok cms to nie menu, z tego co widzę to masz standardowy szablon więc masz tylko moduł Górne menu poziome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 damian133 Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Czy jak bede mial szablon z dwoma pozycjami dla menu to bede mogl go odpowiednio skonfigurować tj. jedno menu w jednym miejscu a drugie w drumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Jeśli będziesz mieć dwa moduły menu to tak, jeśli jeden moduł który może być wyświetlany w kilku miejscach to nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 damian133 Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Czyli mam kupić dodatkowe menu ? Czy istnieje możliwość ,że w themes już będzie dodatkowe menu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Nie często spotyka się szablon z dwoma menu. Na początek zastanów się czego oczekujesz tak naprawdę, ponieważ teraz sprawiasz wrażenie osoby bardzo początkującej a to niestety może przynieść ci dodatkowe niepotrzebne koszty, rozważ również możliwość skorzystania z czyichś usług ponieważ znacznie przyspieszy to osiągnięcie zamierzonego celu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
damian133
W jaki sposób ustawić pozycje menu.
Mam 2 menu w szablonie i przykladowo chhce dodac strone cms do menu pierwszego
Jak to mam zrobic ?
7 answers to this question
Recommended Posts