kubo12312 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Zdravím, mám problém s výpočtom konečnej ceny. Cena za dobierku je 40Kč a ak zvolím túto možnosť do konečnej ceny sa mi to nepripočíta. V čom je prosím problém. Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 (edited) Dobrý den, pokud hledáte na fórum pomoc budete muset být více konkrétní a problém popsat co nejlépe. Jakou verzi PS máte, jaká verze PHP, jaké moduly pro dopravu/platbu používáte, co za chyby máte v error logu pokud nějaké, používáte nějaké slevy na dopravu/platbu, atd. Může také jít o prostou chybu v nastavení dopravy a platby nebo nějaká vaše vlastní pravidla pro košík, výši nákupu a podobně, která pak dobírku nepřipočítají. Někdy je potřeba toto řešit externím modulem. Edited March 25, 2017 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubo12312 Posted March 25, 2017 Author Share Posted March 25, 2017 Mám verziu 1.6.0.9. Konkrétne na dobierku používam modul Cash On Delivery. Zľavu na dopravu používam až od sumy 20 000 Kč. Jednoducho si zvolím možnosť platba dobierkou v objednávke a suma 40 Kč sa mi nepripočíta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Pokud nemáte žádné zkušenosti s programováním bude pro vás nejsnazší sehnat modul cash on delivery with fee pro tuto verzi PS a nebo rovnou placený modul cz/sk dobírka s příplatkem (cca do 500kč) kdy vám může pomoci přímo jeho vývojář i s nastavením a implementací. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubo12312 Posted March 25, 2017 Author Share Posted March 25, 2017 Ja tento modul používam a mám ho nainštalovaný Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 No asi pro vás bude nejsnazší si sehnat programátora co se na ten problém podívá přímo. Jinak pokud máte placený modul na dobírku kontaktujte vývojáře od kterého to máte a ten na to určitě zvládne příjít také. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts