steww Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Zdravím,mám problém se zbožím, u kterého jsou kombinace (např. velikosti S, M, L, XL...). Při zvolení jedné a přidání do košíku se ve výpisu zboží zobrazují všechny kombinace, stejně tak v objednávkách v adminu. Nelze tedy poznat, jakou varinatu zboží si zákazník vybral.Jde o v1.2.5.0, používám hodně modulů i koupenou šablonu. Kde může být problém?Díky za jakoukoli radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Zdravím,mám problém se zbožím, u kterého jsou kombinace (např. velikosti S, M, L, XL...). Při zvolení jedné a přidání do košíku se ve výpisu zboží zobrazují všechny kombinace, stejně tak v objednávkách v adminu. Nelze tedy poznat, jakou varinatu zboží si zákazník vybral.Jde o v1.2.5.0, používám hodně modulů i koupenou šablonu. Kde může být problém?Díky za jakoukoli radu. Hele lamo, zadej do vyhledávání SKUPINY a ATRIBUTY, věř, že najdeš tak 50 topiců s tvým problémem a mými radami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Keci, já jich našel jen 38. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Keci, já jich našel jen 38. I mistr tesař... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts