Lukas927 Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Witam serdecznie Mam mały problem presta 1.6.1.11, zainstalowany ioncube moduł x13 integracja z allegro po wgraniu plików modułu na serwer najpierw wyskakują krzaczki na całą stronę a jak się przeloguje to wtedy do połowy są a niżej mam moduły normalnie Czy wiecie co to może być ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Nikt z forum ci nie pomoże w tym temacie skontaktuj się z autorem modułu to jedyne wyjście, lub usuń moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 w jaki sposób instalowałeś moduł? wrzuciłeś pliki przez ftp? jeżeli tak to usuń go, i spróbuj zainstalować z panelu, Moduły -> Dodaj nowy moduł Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukas927 Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 Wrzuciłem przez nowy moduł, jutro się będę kontaktował mówili wcześniej ze to jest przez brak ioncube, po usunięciu wraca do normy to już sprawdzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukas927 Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 (edited) Dobra X13 mówią, że ioncube musi działać w podkatalogach tylko nie mam pojęcia jak to zrobić ... i akurat 1and1 nie maja tego Tak tylko spytam może ktoś będzie wiedział plik php.ini musi być w każdym katalogu na serwerze ? Edited March 22, 2017 by Lukas927 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 A jaki system wybrałeś tworząc konto hostingowe na 1&1? windows czy linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukas927 Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 Linux Wczoraj już odkryłem nie miałem php.ini w katalogu z modułami wiec jak coś już działa, tylko jak to bywa jak się samemu robi teraz kolejne problemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 x13_pl Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Witam, super że się udało w 1and1 większość kont (jak nie wszystkie) nie mają aktywnego ioncube loadera - który jest wymagany przez ten moduł. Trzeba u Nich instalować go samemu wg instrukcji, dodatkowo dane o aktywności ioncube stosowane są tylko do głównego folderu, w subfolderach (tutaj mowa o modules) również musi być php.ini aby zadziałało poprawnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Lukas927
Witam serdecznie
Mam mały problem
presta 1.6.1.11, zainstalowany ioncube
moduł x13 integracja z allegro
po wgraniu plików modułu na serwer najpierw wyskakują krzaczki na całą stronę
a jak się przeloguje to wtedy do połowy są a niżej mam moduły normalnie
Czy wiecie co to może być ?
7 answers to this question
Recommended Posts