Inkton Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Witam. Skasowałem przez błędną instalację s2s plik index.php i sklep nie chodzi. Mam pytanie skąd go wziąć, jak to cofnąć, Robiłem jakiś backup bazy danych ale to chyba nie to. Mam też obraz sklepu w 1 click upgrade przed aktualizacją sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Tu masz wszystkie presty: https://www.prestashop.com/pl/wersje-deweloperskie#previous-version Pobierz swoją wersję i od swojej wgrywaj pliki, a nie byle co Przyjazne urle nie działają, pewnie htaccess skasowałeś. Wyłącz i włącz przyjazne urle to htaccess się odtworzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 (edited) Witam. Skasowałem przez błędną instalację s2s plik index.php i sklep nie chodzi. Mam pytanie skąd go wziąć, jak to cofnąć, Robiłem jakiś backup bazy danych ale to chyba nie to. Mam też obraz sklepu w 1 click upgrade przed aktualizacją sklepu. Wgrałem stary plik, który znalazłem po rozpakowaniu zipa i jest to plik ze starszej wersji sklepu. Czy to ma jakieś znaczenie. Czy tam się coś zapisuje? Ogólnie sklep teraz działa póki w nic się nie kliknie. Po kliknięciu są błedy. co z tym zrobić? sklep.inkton.pl Edited March 21, 2017 by Inkton (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 Tu masz wszystkie presty: https://www.prestashop.com/pl/wersje-deweloperskie#previous-version Pobierz swoją wersję i od swojej wgrywaj pliki, a nie byle co Przyjazne urle nie działają, pewnie htaccess skasowałeś. Wyłącz i włącz przyjazne urle to htaccess się odtworzy. Co ja bym bez was zrobił. Dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Inkton
Witam. Skasowałem przez błędną instalację s2s plik index.php i sklep nie chodzi. Mam pytanie skąd go wziąć, jak to cofnąć, Robiłem jakiś backup bazy danych ale to chyba nie to. Mam też obraz sklepu w 1 click upgrade przed aktualizacją sklepu.
3 answers to this question
Recommended Posts