grzegorzol1 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Sklep pod adresem sklep.sensucosmetics.com Mam wprowadzone kombinacje cenowe dla każdego produkt sprzedawanego w opakowaniach po 100 sztuk. I na karcie produktu wyświetla się łączna cena za 100 sztuk, a pod nim powtarza tą samą cenę i piszę 79 zł za 1 sztuk jak tu: http://sklep.sensucosmetics.com/kosmetyki-hotelowe/320-numbers-balsam-do-ciala-30-ml.html Czy dam radę zrobić tak i jak to zrobić aby pod ceną główną wyświetlana była cena jednostkowa za sztukę: Czyli tak jak w przypadku powyżej poprawnie powinno być: 79,00 zł brutto 0,79,00 zł za 1 sztukę Czy jak włączę moduł b2b to zawsze będzie podawać mi cenny netto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Popraw błędy w konsoli masz ich 8 na stronie produktu. Ponadto mi nie działa wybranie trybutu 100 sztuk, kwotę za ilość definiujesz sam więc po prostu ustaw tam odpowiednią kwotę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grzegorzol1 Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 No mam ustawioną odpowiednią kwotę to znaczy, akurat w tym produkcie 0,79 za 1 a mimo to nie wyświetla jej poprawnie. 100 szuk jest wprowadzone jako kombinacja produktu lista rozwijalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Ten wybór atrybutu u mnie nie działa, popraw te błędy z konsoli ponieważ mają one wpływ na działanie szablonu. Dodatkowo sugerowałbym zmienić logikę wyboru ilości, teraz trochę może utrudniać zakup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Pewnie do selecta została dodana ta głupota typu "sto kresek" i product.js się wywala. Nie rozumiem tej głupiej maniery wprowadzania do atrybutów jakichś pseudoatrybutów typu kreski, kropki itp. Atrybut to atrybut, czyli konkret opracowany w danych podstawowych produktu i już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grzegorzol1 Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Nie bardzo rozumiem o co chodzi i co zrobić, żeby to było poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Poprawiłeś błędy z konsoli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Nie bardzo rozumiem o co chodzi i co zrobić, żeby to było poprawnie. 1. Usunąć wszystkie własne modyfikacje z product.tpl 2. Skasować wszystkie atrybuty w produkcie, bo ilość w opakowaniu to żaden atrybut 3. Wprowadzić poprawnie cenę produktu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
grzegorzol1
Sklep pod adresem sklep.sensucosmetics.com
Mam wprowadzone kombinacje cenowe dla każdego produkt sprzedawanego w opakowaniach po 100 sztuk. I na karcie produktu wyświetla się łączna cena za 100 sztuk, a pod nim powtarza tą samą cenę i piszę 79 zł za 1 sztuk jak tu:
http://sklep.sensucosmetics.com/kosmetyki-hotelowe/320-numbers-balsam-do-ciala-30-ml.html
Czy dam radę zrobić tak i jak to zrobić aby pod ceną główną wyświetlana była cena jednostkowa za sztukę:
Czyli tak jak w przypadku powyżej poprawnie powinno być:
79,00 zł brutto
0,79,00 zł za 1 sztukę
Czy jak włączę moduł b2b to zawsze będzie podawać mi cenny netto.
7 answers to this question
Recommended Posts