shantee84 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Mam problem. Próbowałem coś zmienić w global.css templatki i ikonki awesome zniknęły z szablonu. Robiłem różne rzeczy - poprawiłem global.css wracając do poprzednich ustawień i nic. Ktoś pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Może masz jakieś złe kodowanie w programie, jakiego programu używasz do edycji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shantee84 Posted March 18, 2017 Author Share Posted March 18, 2017 Notepad ++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Pewnie zjedzony średnik lub nawias. Tu masz debugger css: http://csslint.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shantee84 Posted March 18, 2017 Author Share Posted March 18, 2017 Pewnie zjedzony średnik lub nawias. Tu masz debugger css: http://csslint.net/ Dzięki za link do ciekawego narzędzia, ale wszystko jest w porządku - nie ma żadnego błędu. Ktoś ma jakiś inny pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Przyczyn może być jeszcze kilka. - błędna ścieżka do fontów, - niektóre klienty ftp potrafią coś namodzić w przesyłanym pliku np. pozmieniać wielkość liter w nazwach plików, - błędne kodowanie pliku (musi być UTF-8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shantee84 Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Przyczyn może być jeszcze kilka. - błędna ścieżka do fontów, - niektóre klienty ftp potrafią coś namodzić w przesyłanym pliku np. pozmieniać wielkość liter w nazwach plików, - błędne kodowanie pliku (musi być UTF-8). Próbowałem różnych rzeczy. Mam na lokalu sklep, który jest kopią i tam te czcionki działają. Przegrałem stamtąd czcionki i global.css. Mam też utworzony custom.css ale tam nie ma definicji tej czcionki ani na jednym, ani na drugim. Nie wiem o co chodzi? Już mi się pomysły skończyły a przegrzebałem wszystkie możliwe fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Może podaj link do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shantee84 Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Może podaj link do sklepu. http://s629812291.online.de/shop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
shantee84
Mam problem. Próbowałem coś zmienić w global.css templatki i ikonki awesome zniknęły z szablonu.
Robiłem różne rzeczy - poprawiłem global.css wracając do poprzednich ustawień i nic.
Ktoś pomoże?
8 answers to this question
Recommended Posts