eriqx Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Zdravim,mam rozrobeny shop v Prestashope 1.2.5 a chcel by som prejst na verziu 1.3.1.Potreboval by som vediet ci mozem pouzit celu databazu z 1.2.5 a dat ju do 1.3.1 resp. ci sa v novej verzii zmenili alebo pridali nejake nove tabulky.Vopred dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Pridali aj zmenili. Nechaj prebehnut regulerny upgrade. Samozrejme, pred tym vsetko starostlivo zalohuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eriqx Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 Vdaka za odpoved. Nakoniec som sa rozhodol, ze necham tu 1.2.5 a podla clanku http://www.prestashop.com/blog/article/prestashop_v131_important_security_update som len upravil niektore subory.Menil som dost vela kodu na tom shope a nemam cas ani chut porovnavat vsetky subory alebo to robit cele odznova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Ak mas k plnej spokojnosti funkcnu a odladenu 1.2.5.0 nie je dovod robit upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts