damian133 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 (edited) Witam Część modułów kiedy chce ustawić im pozycje wyświetla komunikat Ten moduł jest już przyczepiony do tego zaczepu. I przez to nie mogę skonfigurować strony Czy ktos wie jak ten problem rozwiązać ? Druga sprawa jest taka ,że nawet jak moduł pomyślnie ustawie na witrynie to nie jest on wyświetlany / Jeszcze jedno pytanie. W szablonie jest gotowy blok z treścią. Jak go mam edytować ? Gdzie musze wejść ? Edited March 14, 2017 by damian133 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Opisz dokładnie swój problem podając wersję sklepu i najlepiej link albo chociaż szablon z jakiego korzystasz, o jakim module mowa etc.Poza tym regulamin forum: https://www.prestashop.com/forums/topic/257855-regulamin-forum-prestashop/ 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 damian133 Posted March 14, 2017 Author Share Posted March 14, 2017 Korzystam z wersji 1.7 test18930.futurehost.p Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 damian133 Posted March 17, 2017 Author Share Posted March 17, 2017 Czy może ktoś pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Nadal nie podałeś najważniejszych informacji, jakie moduły do jakich hooków chcesz przenieść? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 damian133 Posted March 18, 2017 Author Share Posted March 18, 2017 Chce przenieść moduł blok cms do sekcji header. Wyświetla się ,że jest Ten moduł jest już przyczepiony do tego zaczepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Sekcja header służy głównie do includowania stylów czy skryptów jeśli chcesz coś wyświetlić w górnej części strony to do tego są inne hooki np top czy nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
damian133
Witam
Część modułów kiedy chce ustawić im pozycje wyświetla komunikat
Ten moduł jest już przyczepiony do tego zaczepu.
I przez to nie mogę skonfigurować strony
Czy ktos wie jak ten problem rozwiązać ?
Druga sprawa jest taka ,że nawet jak moduł pomyślnie ustawie na witrynie to nie jest on wyświetlany
/
Jeszcze jedno pytanie. W szablonie jest gotowy blok z treścią. Jak go mam edytować ? Gdzie musze wejść ?
Edited by damian133 (see edit history)Link to comment
6 answers to this question
Recommended Posts