Steelq Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 witam, mam problem, chciałbym troszeczkę zmienić wygląd TOPMENU blok. chodzi mi o to żeby troszkę rozsunąć te podkategorie od siebie, i je bardziej łożyć jak na zdj 2 dodać taką kropeczkę przed nazwą dałoby się również dodać ikonę kategorii jak na zdjęciu nr 2? zdjęcie 1 zdjęcie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sedzik Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 też bym potrzebował czegoś takiego... ktoś coś? mam preste 1.7 link do sklepu: ebookoo.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koening Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Ikonę kategorii widoczną w menu możesz dodać na zapleczu a modyfikacja menu to już tylko kwestia CSS pewnie line height wystarczy zmienić i list style na square. Podaj link do sklepu to poteetuje i zobaczę co najlepiej działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sedzik Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Link : www.ebookoo.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Standardowy moduł menu czy to do 1.6 czy 1.7 nie pozwala na ustawienie ikony przed nazwą kategorii w górnej belce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Steelq
witam, mam problem, chciałbym troszeczkę zmienić wygląd TOPMENU blok.
chodzi mi o to żeby troszkę rozsunąć te podkategorie od siebie, i je bardziej łożyć jak na zdj 2
dodać taką kropeczkę przed nazwą
dałoby się również dodać ikonę kategorii jak na zdjęciu nr 2?
zdjęcie 1
zdjęcie 2
4 answers to this question
Recommended Posts