ghostrider Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Tak dalsi problem nenechal na sebe dlouho cekat.Takze k veci, na feedu zbozi.cz jsem nic neupravoval, vse fungovalo ok. Dneska zkusim najit sve zbozi pres zbozi.cz. Obrazek, popis, cena atd. vsechno v poradku. Ale po kliknuti na odkaz a abych se dostal na eshop mi vyskoci chybova hlaska:Not FoundThe requested document was not found on this server.V odkaze na obchod mam toto: http://www.xxx.cz/shop_PS_BASE_URL_/shop/quartz-hodinky-citizen/154-hodinky-citizen-quartz-an3371-54e.html Shop je na adrese www.xxx.cz/shop Kdyz smazu z odkazu /shop_PS_BASE_URL_/ tak se na cílený produkt dostanu.Nevedel by nekdo poradit prosim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Koukl jsem na permissions slozky s feedy a souboru v nich a vsechny byly nastaveny na 777, nastavil jsem tedy prava na 755 a pockam jestli to nebude OK po znovunacteni feedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Já jsem tohle kdysi upravoval v link.php tušim... v classes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 To je presne to co jsem slyset nechtel :-( ... pockam na znovunactenia uvidime. Kdyztak bych Te pozadal o male nastineni co a jak, pokud budes mit teda cas a naladu :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 Vyborne, takze jsem tam kde jsem byt nechtel. Nejde to, kua, tenhle tyden je fakt tyden z*mrdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts