alexandruhritcuz Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Buna seara! Am si eu o problema cu aceasta platforma pe care am trecut recent si care nu-mi e inca suficient de cunoscuta. Problema e ca utilizatorii logati nu pot adauga produse din catalog (din pagina de categorii/grid) ci doar din pagina produsului. In cazul in care nu este logat, produsele se adauga in cos fara probleme din orice pagina. siteul este: https://jucarel.md Daca cineva stie cum se rezolva, sau a mai intalnit asa ceva, sau orice sfat va conta si va voi fi recunoscator. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Salut! In primul rand, atunci cand s-a facut migrarea de pe inovell.com/jucarel/, ati uitat sa modificati link-ul asta: https://inovell.com/jucarel/codexx-fly.jsIar rezolvarea problemei s-ar face din acelasi fisier, mai exact trebuie pusa o conditie chiar la inceputul functiei flyToElement: if(!flyer.length) return; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruhritcuz Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 Multumesc mult Geo, am facut chestiile de mai sus, dar problema e aceeasi, nici nu cred ca e legat de scriptul fly to cart, deoarece versiunea de test acest script nu e dar problema exista. Deci atunci cand nu sunt logat adaug produse cum doresc, fie din catalog fie din pagina produsului, iar atunci cand sunt logar produsele pleaca in cos din catalog iar cosul ramane gol, pot adauga produsul doar deschizand pagina produsului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Aparent problema e cauzata de lipsa token-ului in ajax-ul care adauga produsul in cos Rezolvarea:In /themes/PRS01/templates/catalog/_partials/product-add-to-cart.tpladauga in div-ul cu clasa "product-quantity" urmatorul cod: {if isset($static_token)} <input name="token" type="hidden" value="{$static_token}" /> {/if} * Fisierul poate sa fie altul, in functie de cat de mult au respectat standardele cei care au facut tema, eu am cautat in tema "classic". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruhritcuz Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 Wow, a mers, ei au creat doua fisiere in care se reflecta butonul add-to-cart, unul pentru catalog si altul pentru pagina de produs, am adaugat si a mers. Iti multumesc din suflet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Cu plăcere, ma bucur ca am putut fi de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts