wampirek Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Hej, Jestem mega zły bo od wczoraj czekam na realizację zamówienia o numerze 575347 i do tej pory nikt nie aktywował mi tematu który kupiłem. Zamówienie ma ciągle status "awaiting validation" pomimo tego, że zapłacone zostało natychmiast przez paypal i mam na to potwierdzenie. Pisałęm chyba na wszystkie możliwe maile bo od wczoraj nie mogę pracować. Czy jest w stanie ktoś to sprawdzić i pomóc. Cały dzień straciłem na jałowe czekanie! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Wydaje mi się że musisz poczekać aż ktoś zaksięguje wpłatę, nie wiem czy to odbywa sie automatycznie dla każdego kanału płatności, poza tym jest weekend więc i ludzi mniej.Ewentualnie możesz spróbować skontaktować się z @Camille o ile przegląda forum na weekend może wiedzieć coś więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wampirek Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 Dziękuje za pomoc, to jest jakaś tragedia, złożyłem zamówienie i zapłaciłem za nie w piątek i zero reakcji od kogokolwiek Postaram się napisać do tej osoby co podałęś, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Czasami tak jest że bank obciąży konto ale pieniądze nie są jeszcze przekazane, informacja widnieje w PP chociaż tak na prawdę odbiorca ich jeszcze nie otrzymał, więc nie ma statusu po jego stronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 I we francji w weekendy nie pracują ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts