wiktor1989 Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Witam, Korzystam z integracji dostępnej z załączonego linku. http://addonspresta.com/pl/prestashop-integracje/15-integracja-prestashop-z-allegro-wersja-pro.html Problem polega na opcji dostawy. Zapisują mi się wszystkie opcje dostawy, mogę je wyłączyć/włączyć, zmienić cenę, natomiast nie mogę tego zrobić w opcji "Allegro kurier Inpost" Mimo że ją wyłączę, po zapisaniu wystawiam aukcję i jest w opcjach dostawy. Nawet tam gdzie wcześniej nie wybierałem żadnej opcji dostawy inpostu do wysyłek np. długich przedmiotów ta opcja się pojawia. Mogę usunąć inpost paczkomat, lub mini paczkę inpostu, ale ten kurier mi nie znika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wiktor1989 Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 Wyłączyłem moduł, i ściągnąłem jeszcze raz ze strony. Postąpiłem zgodnie z instrukcją jak w przypadku aktualizacji. Po tym procesie dalej są problemy z zapisywaniem tego, a ponadto sprawdzając czy przy jeszcze innych opcjach wysyłek, których dotychczas nie korzystałem okazało się że też wyskoczył ten sam problem z zapisem po zmianie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Jest to płatny moduł w dodatku kodowany więc poza autorem modułu raczej nie wiele Ci ktoś inny pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wiktor1989 Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 Interwencja właścicieli modułu pomogła. Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wiktor1989
Witam,
Korzystam z integracji dostępnej z załączonego linku.
http://addonspresta.com/pl/prestashop-integracje/15-integracja-prestashop-z-allegro-wersja-pro.html
Problem polega na opcji dostawy.
Zapisują mi się wszystkie opcje dostawy, mogę je wyłączyć/włączyć, zmienić cenę, natomiast nie mogę tego zrobić w opcji "Allegro kurier Inpost"
Mimo że ją wyłączę, po zapisaniu wystawiam aukcję i jest w opcjach dostawy.
Nawet tam gdzie wcześniej nie wybierałem żadnej opcji dostawy inpostu do wysyłek np. długich przedmiotów ta opcja się pojawia.
Mogę usunąć inpost paczkomat, lub mini paczkę inpostu, ale ten kurier mi nie znika.
3 answers to this question
Recommended Posts