noneofnone Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Zdravim Vas,Potreboval poradit, jak prenest z jedne domeny cast databaze na jinou domenu do cisteho shopu, aby se mi z puvodniho eshopu zobrazovali objednavky + zakaznici v novem eshopu. Na puvodni domene v databazi je vse bez prefixu a v nove s prefixem. Kdyz jsem se pokousel prenest napr. tabulku customer tak kdyz jsem ji nainmportoval do noveho shopu na nove domene, tak v BO kdyz jsem klikl na zakazniky, hodilo to spatny SQL dotaz. Poradi nekdo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Zdravim Vas,Potreboval poradit, jak prenest z jedne domeny cast databaze na jinou domenu do cisteho shopu, aby se mi z puvodniho eshopu zobrazovali objednavky + zakaznici v novem eshopu. Na puvodni domene v databazi je vse bez prefixu a v nove s prefixem. Kdyz jsem se pokousel prenest napr. tabulku customer tak kdyz jsem ji nainmportoval do noveho shopu na nove domene, tak v BO kdyz jsem klikl na zakazniky, hodilo to spatny SQL dotaz. Poradi nekdo ? Jistě, vyexportuj si tabulky jaký potřebuješ a pak v tom sql souboru přepiš, či dopiš prefixy jak potřebuješ. A závěrem importni Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Diky, zkusim a pak se ozvu ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Tak jsem to zkusil a narazil jsem na dalsi chybu... :-/ Export probehl v poradku, zmena na prefix take v poradku i zmena nazvu databaze ale pri importu mi to hodi chybu. Pokud jsem zkusil importovat bez prefixu, tak se SQL soubor naimporotval v poradku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Mám ti to přeložit, nebo použiješ google translator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Mám ti to přeložit, nebo použiješ google translator? Otazka spis mela znit kde to mam nastavit, aby se to nahralo ? I kdyz nechapu proc to hazi chybu, kdyz to prejmenuju na prefix. A kdyz to je bez prefixu, tak se to naimportuje ihned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 To ti hází chybu kvůli něčemu naprosto jinýmu... první hláška je o překročení limitu pro dotaz do DB a druhá o velikosti paměti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 A vyresim to jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Pokud to děláš na localhostu, tak nastavením localhostu. Pokud to děláš na vlastním serveru, tak nastavením apache. Pokud to děláš někde na webhostingu, tak prosbou k providerovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Jedna se o banan.cz tak jim napisu, co po nem mam presne chtit ? Abych jim nepsal kraviny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Jo tak banán nejhorší hosting v čechách.... ať ti zvýší to co jsem ti napsal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 No jo no, uz tam jednou jsem, tak zatim nikam prechazet nebudu, mozna casem. Tak jim jdu napsat. Zatim ti dekuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeavisCZ Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Proste máš na hostingu nastaven limit 10sekund na provedení sql dotazu a za tu dobu to nestihne. Pokud ti banání nevyjdou vstříc tak ten insert rozsekej na víc menších a dej to tam po dávkách, víc asi nevymyslíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Proste máš na hostingu nastaven limit 10sekund na provedení sql dotazu a za tu dobu to nestihne. Pokud ti banání nevyjdou vstříc tak ten insert rozsekej na víc menších a dej to tam po dávkách, víc asi nevymyslíš. Zatim mi banan vesel ve vsem vstric, tak snad nebude problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Jo tak banán nejhorší hosting v čechách.... ať ti zvýší to co jsem ti napsal. Nejaky lepsi hosting z vlastni zkusenosti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Jo tak banán nejhorší hosting v čechách.... ať ti zvýší to co jsem ti napsal. Nejaky lepsi hosting z vlastni zkusenosti ? To je jich u nás tak málo!!? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Nerikam, ze jich je malo. Staci byt konretni ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Je tu s tím topic, tak hledej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Rozhovor s bananem :-DVladimír: Dobry den, pri importaci SQL souboru do databaze mi hazi tyto chyby: (databaze: pokus_wpshop_cz) je potreba navysit delku casu importace nebo co je presne za problem?Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /usr/share/phpmyadmin/libraries/sqlparser.lib.php on line 551Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 214501 bytes) in Unknown on line 0Nyní komunikujete s Martin Mikulec ze skupiny technická podpora.Martin Mikulec: Dobrý den, velikost databáze je asi moc velká. Zkuste si tu db otevřít v nějakém editoru a zkopírovat obsah do tabulky sql, čímž ten import obejdeteVladimír: Databaze ma pouze 148 KB (ZIP 8 KB) coz je zanedbatelna velikost pro SQL soubor. Jelikoz nejsem az tak velky znalec databazi, abych to pochopil spravne, mam si vlezt do tabulky do ktere chci naimportovat SQL soubor a vlozit ho tam jako text ?Martin Mikulec: ano, text vložíte do pole, kde spouštíte sql příkazyMartin Mikulec: mezi Struktura a VyhledáváníVladimír: a prepisu puvodni hodnotu co tam byla?Martin Mikulec: ano, předpokládám, že ta db je prázdnáVladimír: ano to je, ale stale v tech SQL dotazech je tam jeden radekVladimír: ten je: SELECT * FROM `ps_customer` WHERE 1Vladimír: opet to napise:Vladimír:Vladimír: Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /usr/share/phpmyadmin/libraries/sqlparser.lib.php on line 362Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 398075 bytes) in Unknown on line 0Martin Mikulec: uložte prosím tu db do složky tmp, zkusím to takéVladimír: a jak to udelam?Martin Mikulec: přes ftpVladimír: SQL z tmp na domene jsem si za zalohovalMartin Mikulec: kdepak tu db tedy najdu?Vladimír: Jméno databáze: pokus_wpshop_czMartin Mikulec: a doména?Martin Mikulec: jo, vidímVladimír: wpshop.czMartin Mikulec: import dokončenVladimír: A nyni zkusim naimportovat tu tabulkuMartin Mikulec: jakou tabulku? Ta není součástí toho wpshop_cz.sql ?Vladimír: Mozna jsme se spatne pochopili, tu chybu co jsem Vam posilal mi dela u importace tabulky.Martin Mikulec: to já vím, proto jsem Vám import provedl za Vás přímo na serveruVladimír: A nyni kdyz chci importovat SQL soubor , tak opet chyba:Vladimír: Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /usr/share/phpmyadmin/libraries/sqlparser.lib.php on line 389Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 181379 bytes) in Unknown on line 0Martin Mikulec: ten soubor wpshop_cz.sql již máte importovanýVladimír: To sice ano, to je cela databze, ja se bavim jednotne tabulce, kdyz chci naimportovat tabulku, hodi to tu chybu co jsem posilalVladimír: Pokud to udelam zpusobem, jak jste psal Vy, tak to hodi toto:Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 203615 bytes) in /usr/share/phpmyadmin/libraries/sqlparser.lib.php on line 342Vladimír: Rad bych Vam poslal tabulku ale nemohu si to dovolit z profesniho hlediska, v ktere jsou uvedeny osobni udaje.Martin Mikulec: takže přes tu tabulku sql to nešlo?Vladimír: Neslo :-/Martin Mikulec: a proč Vám tedy nepomohl ten ruční import na serveru? Obsahem toho sql souboru nebyla ta data, která importujete nyní?Vladimír: Ta data nejsou stejna, ja prenasim tabulku z me domeny shop.lathorwear.cz ktera je u vas na jinou domenu (na tu o ktere se bavime).Martin Mikulec: tak uložte ten požadovaný export z původní opět do tmp a já Vám to naimportuju.Martin Mikulec: Ale divím se, že to přes phpmyadmin nejdeVladimír: Mozna mam chybu nekde ja v SQL souboru ale zadnou jsem nenaselVladimír: jaky myslite nyni export ? Tu tabulkuco chci naimportovat do teto databaze?Martin Mikulec: ok. A když tedy ty příkazy vložíte jednotlivě?Vladimír: Zkusim to Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Vladimír: ChybaPravděpodobně máte v SQL dotazu chybu. Níže uvedený výstup MySQL serveru (pokud je nějaký) vám také může pomoci při zkoumání problémuERROR: Chybný identifikátor @ 182STR: 5.2.SQL: -- phpMyAdmin SQL Dump-- version 3.2.0-- http://www.phpmyadmin.net---- Počítač:localhost-- Vygenerováno: Úterý 22. června 2010, 18:04-- Verze MySQL: 5.0.38-- Verze PHP: 5.2.4-2ubuntu5.1SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";-- phpMyAdmin SQL Dump-- version 3.2.0-- http://www.phpmyadmin.net---- Počítač:localhost-- Vygenerováno: Úterý 22. června 2010, 18:04-- Verze MySQL: 5.0.38-- Verze PHP: 5.2.4-2ubuntu5.1SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";-- phpMyAdmin SQL Dump-- version 3.2.0-- http://www.phpmyadmin.net---- Počítač:localhost-- Vygenerováno: Úterý 22. června 2010, 18:04-- Verze MySQL: 5.0.38-- Verze PHP: 5.2.4-2ubuntu5.1SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";-- phpMyAdmin SQL Dump-- version 3.2.0-- http://www.phpmyadmin.net---- Počítač:localhost-- Vygenerováno: Úterý 22. června 2010, 18:04-- Verze MySQL: 5.0.38-- Vladimír: Verze PHP: 5.2.4-2ubuntu5.1SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";-- phpMyAdmin SQL Dump-- version 3.2.0-- http://www.phpmyadmin.net---- Počítač:localhost-- Vygenerováno: Úterý 22. června 2010, 18:04-- Verze MySQL: 5.0.38-- Verze PHP: 5.2.4-2ubuntu5.1SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";-- phpMyAdmin SQL Dump-- version 3.2.0-- http://www.phpmyadmin.net---- Počítač:localhost-- Vygenerováno: Úterý 22. června 2010, 18:04-- Verze MySQL: 5.0.38-- Verze PHP: 5.2.4-2ubuntu5.1SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";-- phpMyAdmin SQL Dump-- version 3.2.0-- http://www.phpmyadmin.net---- Počítač:localhost-- Vygenerováno: Úterý 22. června 2010, 18:04-- Verze MySQL: 5.0.38-- Verze PHP: 5.2.4-2ubuntu5.1SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";SQL-dotaz:-- phpMyAdmin SQL Dump -- version 3.2.0 -- http://www.phpmyadmin.net -- -- Počítač: localhost -- Vygenerováno: Úterý 22. června 2010, 18:04 -- Verze MySQL: 5.0.38 -- Verze PHP: 5.2.4-2ubuntu5.1 SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";MySQL hlásí: Dokumentace# Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Je tu s tím topic, tak hledej. ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Hahaha, já to říkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Hahaha, já to říkal Nejakej napad? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Ano, zvolit jiny hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 To je dost spatna varianta. Musi to nejak jit. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Jasně, udělej ze svýho počítače server Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 LOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Z vlastní zkušenosti:webhosting: isol.cz nebo onebit.czvirtualserver: angel-hosting.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 .... Pokud jsem zkusil importovat bez prefixu, tak se SQL soubor naimporotval v poradku. importuj bez prefixu a premenuj tabulku z customer na ps_customer v phpMyAdmine alebo premenuj v customer.sql tabulku aj pri prikazoch insert Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 Jasně, udělej ze svýho počítače server No to by slo ale nevim, jak by to zkouslo to moje pripojeni :-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 .... Pokud jsem zkusil importovat bez prefixu, tak se SQL soubor naimporotval v poradku. importuj bez prefixu a premenuj tabulku z customer na ps_customer v phpMyAdmine alebo premenuj v customer.sql tabulku aj pri prikazoch insert Uy jsem to naimportoval spravne, diky za navedeni. Ale problem je jiny v BO se mi zobrazi spatny SQL dotaz. Viz screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 BO v cesko-anglickej spanelskej vesnici ... nikde si nespomenul, ze cpes tabulky zo starej verzie do 1.3.1.1 kde je struktura sql ina! V mySQL su nove polozky, indexy aj tabulky - zmeny najdes v instalacke v suboroch /install/sql/upgrade/*.sql Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 BO v cesko-anglickej spanelskej vesnici ... nikde si nespomenul, ze cpes tabulky zo starej verzie do 1.3.1.1 kde je struktura sql ina! V mySQL su nove polozky, indexy aj tabulky - zmeny najdes v instalacke v suboroch /install/sql/upgrade/*.sql Aha, tak to me nenapadlo. :-/ az tak se v SQL nevyznam, takze jsem to ani netusil, ze by tam mohla byt nejaka zmena. Otazka zni, zda to pujde zobrazit v te nove verzi toho shopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 V poslednim souboru 1.3.1.1.sql je "SET NAMES 'utf8';" co s tim mam jako udelat? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Uz jsem to vyresil jinak kdyz nikdo nedokaze poradit, spis nechce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Uz jsem to vyresil jinak kdyz nikdo nedokaze poradit, spis nechce! no pochval sa ako ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 Vyresil jsem to dost osemente, pro nekoho mozna dost slozite. Mel jsem na jedne domene obchod ve verzi 1.2.5.0 a aktualizoval jsem ho na verzi 1.3.1 cili se upravila databaze jak mela a pretahl jsem to vse do noveho shopu na jine domene coz jsem potreboval udelat. Jinak verim tomu, ze by byl urcite jednodussi zpusob ale ja na nej neprisel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts