seopst Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Moduł sendtoafriend rozsyła spam mam pytanie czy ten moduł jest w standardzie Presty 1.6 czy jako dodatkowy czyli trzeba go zainstalować dodatkowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Jest w standardzie, najlepiej go usunąć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 seopst Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Dzięki za błyskawiczną odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Najlepiej go zaktualizować ponieważ kiedyś było o tym głośno na forum a sam błąd został naprawiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 seopst Posted March 10, 2017 Author Share Posted March 10, 2017 No właśnie ostatnio pytałem czy aktualizować moduły pod względem ew. włamania czy jakiejś draki, tak ja to się ma w przypadku WP czy Joomli i nie dogadaliśmy się bo Presta 1.6 dostała blokadę od hostingu do czasu usunięcia przyczyny rozsyłania spamu czyli mogę wejść tylko z poziomu FTP więc nie mogę modułu aktualizować tylko usunąć zatem wniosek bez względu na silnik strony WARTO aktualizować co się da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
seopst
Moduł sendtoafriend rozsyła spam mam pytanie czy ten moduł jest w standardzie Presty 1.6 czy jako dodatkowy czyli trzeba go zainstalować dodatkowo?
4 answers to this question
Recommended Posts