gabrielos Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Va salut. Am urmatoarea situatie pe care incerc sa o rezolv si sper sa reusesc datorita voua. Asadar, am un link unde imi sunt afisate cateva mii de produse (in formal XML; cu descriere, pret, etc.). Deci, ce imi trebuie mie... un .csv bine pus la punct (cumva ar trebui sa fac o conversie). Totusi, nu pot scrie la mana 3-4000 de produse asa ca am nevoie de un tool.Sau poate stiti voi o alta modalitate. Ideea este ca vreau sa creez categoriile principale, subcategoriile si sa adaug fiecare produs unde ii este locul. Dar repet, nu vreau sa fac asta manual pentru ca mi-ar lua zile intregi si in plus, stocurile de la furnizor se schimba mereu. As vrea sa pot modifica saptamanal stocul magazinului, sa actualizez preturile, etc. Cu siguranta ma intelegeti si stiti despre ce vorbesc Cum rezolv? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Deschizi fișierul în Excel și ii dai "export as CSV" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrielos Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Deschizi fișierul în Excel și ii dai "export as CSV" Spuneam ca am nevoie sa atribui produsele unor categorii. Multumesc, daca vrei sa ajuti. Flegmatici putem fi toti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasq Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Spuneam ca am nevoie sa atribui produsele unor categorii. Multumesc, daca vrei sa ajuti. Flegmatici putem fi toti Daca nu ai categorii in fisierul xml nu ai decat sa le pui de mana prima data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Sau creezi un script php (daca nu ai cunoștințe plătești pe cineva sa faca) care sa se ocupe de parsarea xml-ului. E cea mai eleganta soluție. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts