ziben Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Witam, mam takie pytanie czysto techniczne. Czy jeśli zainstaluję nowy szablon na istniejący, działający już sklep. To czy utracę wszystko, trochę lub będzie bez zmian (chodzi mi o produkty, atrybuty, dostawców itp...)? Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Nie tracisz produktów atrybutów ani nic tego typu, zmienia sie tylko wygląd i aktywne moduły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ziben Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Wszystkie aktywne moduły? Bo teraz jest wgrany ten defaultowy prestashop. Czyli będę musiał poprawiać moduł kontakt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Podczas instalacji nowego szablonu część włączonych modułów może zostać wyłączonych, natomiast nie powinno mieć to wpływu na ustawienia modułów i ich konfiguracje. Wszystko co jest wprowadzone powinno zostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ziben Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 (edited) O to elegancko to teraz jeszcze poszukać jakiś cudowny polski szablon za małą kwotę. Polecisz mi coś? Poszukuje czegoś takiego jak to: https://wpopaldemo.com/prestashop/diana/en/ tylko z polskim wnętrzem by się przydał, waluty, język itp, żeby nie musieć tego z poziomu kodu edytować Edited March 9, 2017 by ziben (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Podeślij mi link do sklepu na PW zobaczę co tam masz wtedy coś zaproponuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ziben Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 (edited) już sekundka Edited March 9, 2017 by ziben (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ziben
Witam,
mam takie pytanie czysto techniczne. Czy jeśli zainstaluję nowy szablon na istniejący, działający już sklep. To czy utracę wszystko, trochę lub będzie bez zmian (chodzi mi o produkty, atrybuty, dostawców itp...)?
Dzięki za pomoc.
6 answers to this question
Recommended Posts