vader Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Witam, Mam taki problem. Mam produkt z powiedzmy dwoma atrybutami po 4 wartości. Ale pierwszy występuje ze wszystkimi czterema, a drugi tylko z jednym. Chodzi mi o to czy na liście rozwijanej jeśli wybiorę ten drugi atrybut muszą się wyświetlać wszystkie cztery kombinacje? Bo tak jest. Mimo że nie występuje w pozostałych trzech. Jest może jakaś możliwość żeby się ich pozbyć z listy? Dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gopresta.pl Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Niestety w standardzie Presta tak już ma, trzeba we własnym zakresie przeróbki robić efekt do zobaczenia np. tu: http://esklep.meblolux.com/pl/sofy/450/asti-sofa-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vader Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Tak, już przeróbek i tak będzie sporo, ale tutaj to taka nieoczekiwana niespodzianka dla przykładu w shoperze ten problem nie występuje. Póki co nie widzę rozwiązania jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts