Ktosinka Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Dzień dobry, pytanie mam o to, czy prestashop 1.6 umożliwia podglądanie w PA ruchu w czasie rzeczywistym na stronie sklepu ? Takie proste zestawienie ilu klientów odwiedza i jakie url-e? Jest do tego jakis darmowy moduł, inne rozwiązanie ( poza google)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Presta ma jakiś tam moduł statystyk do ruchu na stronie, ale jest to badziewie rejestrujące cały ruch, czyli boty też. I po kilku miesiącach mamy w bazie milion rekordów zbędnego śmiecia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 Presta ma jakiś tam moduł statystyk do ruchu na stronie, ale jest to badziewie rejestrujące cały ruch, czyli boty też. I po kilku miesiącach mamy w bazie milion rekordów zbędnego śmiecia ale mnie nie chodzi o zbieranie statystyk tylko o sam widok nażywo jaki ruch na stronie jest - oscommerce ma coś takiego jakpozywanie kto jest w sklepie - adres ip klienta i link na jakim przebywa bez bierania statystyk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Pewnie o coś takiego chodzi: https://addons.prestashop.com/en/analytics-statistics/8064-who-is-online.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 ale mnie nie chodzi o zbieranie statystyk tylko o sam widok nażywo jaki ruch na stronie jest - oscommerce ma coś takiego jakpozywanie kto jest w sklepie - adres ip klienta i link na jakim przebywa bez bierania statystyk... Coś tam znalazłam człowiek ślepy czasem... STATYSTYKI -> odwiedzających online Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 dodatkowo, jak korzystamy z modułu takiego jak zopim czat to mamy możliwość podglądu kto aktualnie przegląda stronę i co konkretnie robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts