daniel10101 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 (edited) Problema 1: in acest moment nu imi salveaza nici un alt nou produs Problema 2: daca modific un produs care a avut discount - nu gasesc de unde sa anulez pretul redus Prestashop 1.6.1.1 Importul initial de produse l-am facut prin import csv - pe modelul standard - si s-a comportat foarte bine In acest moment nu mai pot sa adaug nici un produs si mai ales daca modific un pret al unui produs existent imi ramane discountul - de unde anulez suma redusa pentru ca nu gasesc niciunde AM GASIT - cu pretul - PRETURI specifice - nu ma obisnuiesc deloc cu limba romana in administrare Ramane problema cu adaugare produs nou Edited March 7, 2017 by daniel10101 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 ce eroare iti da cand incerci sa adaugi un produs? inainte de orice fa upgrade la presta 1.6.1.11, din cauza de chrome si FF&co nu mai merg scripturile care nu sunt async Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel10101 Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 (edited) ce eroare iti da cand incerci sa adaugi un produs? inainte de orice fa upgrade la presta 1.6.1.11, din cauza de chrome si FF&co nu mai merg scripturile care nu sunt async Buna ziua - am gresit eu - presta este 1.6.1.11 iar mesajul este A aparut o eroare la crearea obiectului. product Edited March 7, 2017 by daniel10101 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 activeaza mod dev du-te la fisierul de conf > /defines.inc.php si shimba: define('_PS_MODE_DEV_', false); in define('_PS_MODE_DEV_', true); si vezi ce zice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasq Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Buna ziua - am gresit eu - presta este 1.6.1.11 iar mesajul este A aparut o eroare la crearea obiectului. product Ce browser folosesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel10101 Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 am activat mod dev Duplicate entry '4294967295' for key 'PRIMARY' INSERT INTO `psxd_product` (`id_shop_default`, `id_manufacturer`, `id_supplier`, `reference`, `supplier_reference`, `location`, `width`, `height`, `depth`, `weight`, `quantity_discount`, `ean13`, `upc`, `cache_is_pack`, `cache_has_attachments`, `is_virtual`, `id_category_default`, `id_tax_rules_group`, `on_sale`, `online_only`, `ecotax`, `minimal_quantity`, `price`, `wholesale_price`, `unity`, `unit_price_ratio`, `additional_shipping_cost`, `customizable`, `text_fields`, `uploadable_files`, `active`, `redirect_type`, `id_product_redirected`, `available_for_order`, `available_date`, `condition`, `show_price`, `indexed`, `visibility`, `cache_default_attribute`, `advanced_stock_management`, `date_add`, `date_upd`, `pack_stock_type`) VALUES ('1', '0', '0', 'magneti_set1', '', '', '0', '0', '0', '0', '0', '', '', '0', '0', '0', '2', '1', '0', '1', '0', '1', '0', '0', '', '0', '0', '0', '0', '0', '1', '404', '0', '1', '0000-00-00', 'new', '1', '0', 'both', '0', '0', '2017-03-13 05:59:30', '2017-03-13 05:59:30', '3') Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 ai o inconsistenta in baza de date. importul de produse a decurs prost in baza de date ai o inregistrare (probabil id de produs, dar nu obligatoriu) care ar trebui sa fie unica si nu este. verifica daca deja exista un produs cu id=4294967295 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel10101 Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 am gasit eroarea - am sters produsul duplicat si produsul original - dar am reusit sa adaug un singur alt produs - iar duplicat. Voi incerca sa refac importul si sa cresc putin memoria alocata - e adevarat a fost o eroare la import - s-a facut dar mie imi arata ca site-ul nu raspunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 ai o problema si cu baza de date, normal ar fi fost sa-ti incrementeze automat id-ul cred ca tabelele de produse nu s-au creat cum trebuie la instalarea de presta. sau importul de produse a crapat intr-un moment nefericit. verifica si parametrii de install din admin > parametrii avansati > informatii configuratie memoria alocata ar trebui sa fie 256Mb iar vav de produse, rade tot si mai fa-l odata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts