Desone034 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Witajcie, postawiłem nowy sklep i chcę stworzyć w nim multistore, ale jest problem z wybraniem kategorii. W innym sklepie na liście kategorii mam pole do zaznaczenia typu checkbox, natomiast w nowym jest to pole typu radio. Obydwa sklepy w wersji 1.6.1.9. Po zaznaczeniu kategorii home pojawia się komunikat: "You need to select at least the root category." W załączniku screen dokładnie o co mi chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presta.show Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 To jest wybór kategorii przy tworzeniu sklepu w multistore, czy przy edycji produktu w istniejącym sklepie w multistore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Desone034 Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Przy tworzeniu multistore. w innym sklepie postawionym na tym samym serwerze wszystko jest ok, czyli da się zaznaczyć kilka kategorii, a tutaj mam pole jednokrotnego wyboru i nie wiem z czego to wynika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Desone034
Witajcie,
postawiłem nowy sklep i chcę stworzyć w nim multistore, ale jest problem z wybraniem kategorii.
W innym sklepie na liście kategorii mam pole do zaznaczenia typu checkbox, natomiast w nowym jest to pole typu radio.
Obydwa sklepy w wersji 1.6.1.9.
Po zaznaczeniu kategorii home pojawia się komunikat: "You need to select at least the root category."
W załączniku screen dokładnie o co mi chodzi.
2 answers to this question
Recommended Posts