Jenda Benda Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Zkoušel jsem nakoupit ve vlastním shopu s adresou v USA, ale i když vyplním všechny kolonky, registrace nelze dokončit a hodí to hlášku: 1. this country require a state selectionPro vyplnění státu tam ale kolonka není.Co stím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Zkoušel jsem nakoupit ve vlastním shopu s adresou v USA, ale i když vyplním všechny kolonky, registrace nelze dokončit a hodí to hlášku: 1. this country require a state selectionPro vyplnění státu tam ale kolonka není.Co stím? Máš ty státy pro USA povolený v administraci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda Benda Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 Díky, bylo to tak. Teď už jenom všechny státy ručně nasázet do administrace :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Já vim.... ale ty státy už tam jsou nasázený, bo ty si provedl tu nejčistší instalaci na světě? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda Benda Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 Zatim zkouším co to umí a je možné, že jsm to nějakým způsobem smazal. Jinak mám v 1.3 + čeština. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Pokud si instaloval demodata, tak bys to měl mít všechno v adminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts