mborkowski02 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 (edited) Witam. Podrzućcie pomysł gdzie zmienić to na coś swojego polskiego... Dodam, że w tłumaczeniach zmiana nic nie daje :/ Przeszukałem chyba już wszystko co przyszło mi do głowy:/ Ma ktos pomysł gdzie tego szukać?? Edit: Olśniło mnie już rozwiązałem ! Edited March 3, 2017 by mborkowski02 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Ciebie olśniło i rozwiązałeś ale postanowiłeś nie podzielić się z nami rozwiązaniem... Otóż ten tekst ustawia się samemu jako klient podczas dodawania adresu, ustawia się jego alias po to by w gąszczu adresów szybko wyłapać ten na który chcemy otrzymać zamówienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mborkowski02 Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 Sorki, ale stwierdziłem, że to banał i raczej każdy to ogarnął, tylko ja błądziłem kilka dni ! Bo nie znalazłem tego problemu u wujka google.. Poprawię się na przyszłość... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mborkowski02
Witam.
Podrzućcie pomysł gdzie zmienić to na coś swojego polskiego... Dodam, że w tłumaczeniach zmiana nic nie daje :/ Przeszukałem chyba już wszystko co przyszło mi do głowy:/
Ma ktos pomysł gdzie tego szukać??
Edit: Olśniło mnie już rozwiązałem !
Edited by mborkowski02 (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts