wolfen1223 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Witam chciałem zaktualizować stronę i po aktualizacji pojawiła mi się czysta biała strona więc włączyłem debugowanie błędów i pojawiło się przekroczenie memery_limit, mój serwer ma max 256M i tu moje pytanie czy jest jakaś możliwość aby sklep zmieścił się w tym limicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oidnus Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 ustaw najnowsza wersje php 7.x zżera mniej ramu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Gruszka Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Jeżeli Twój hostingodawca na to pozwala to możesz po prostu ustawić w pliku .htaccess na serwerze php_value memory_limit [wartość] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfen1223 Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 @oidnus a powiedz mi co mam zrobić jak najnowsza wersja nie działa? Pisałem do suportu i powiedzieli mi że strona nie jest przygotowana pod tą wersję php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts