djkotlet Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Witam Mam problem z płatnościami online. Generalnie wszystko działa Ok, płatności dochodzą, od strony klienta także działa wszystko poprawnie. Jest jednak pewien problem który mocno uprzykrza mi życie. W przypadku płatności przelewami 24 na karcie koszyka mam coś takiego : Płatność 2Uwaga 219,98 zł płatność zamiast 109,99 zł Data Metoda płatności Identyfikator transakcji Kwota Faktura 01-03-2017 13:25:58 Przelewy24 1*********** 109,99 zł #W000000 01-03-2017 14:54:30 Przelewy24 109,99 zł #W000000 To zaś najprawdopodobniej skutkuje tym ze w Google Analytics dublują mi się zamówienia i ilość sprzedanych produktów. Nie jestem fachowcem od presty, ogarniam tylko lekko temat. Wersja to 1.6.0.11 Czy ktoś mógłby mi pomóc aby naprawić ten błąd ? Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukas927 Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Witam Podbijam mam identyczny problem Uwaga 32,00 zł płatność zamiast 16,00 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koening Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Sporbuj przejenstalowac moduł i pobrać najnowszą wersję tego modułu odpowiedzielana za płatności przelewy 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lukas927 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Ok problem rozwiązany W statusach zamówienia trzeba zaznaczyć że zamówienie jest już opłacone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kreatywneprojektowan Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 On 3/18/2017 at 10:19 AM, Lukas927 said: Ok problem rozwiązany W statusach zamówienia trzeba zaznaczyć że zamówienie jest już opłacone. U mnie ten problem występuje z PayU dla płatności za pobranie, pokazuje własnie taką informacje. Nie wiem jak temu zaradzić. Ktoś pomoże? Chciałbym również zapytać Cię czy dla istniejących już zamówień również problem zniknął? Próbowałem coś zmieniać w statusach, ale nadal pokazuje ten błąd w zamówieniach juz istniejących. Dziękuje za pomoc (proszę o zawołanie do tematu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
djkotlet
Witam
Mam problem z płatnościami online.
Generalnie wszystko działa Ok, płatności dochodzą, od strony klienta także działa wszystko poprawnie.
Jest jednak pewien problem który mocno uprzykrza mi życie.
W przypadku płatności przelewami 24 na karcie koszyka mam coś takiego :
Płatność 2Uwaga 219,98 zł płatność zamiast 109,99 zł
To zaś najprawdopodobniej skutkuje tym ze w Google Analytics dublują mi się zamówienia i ilość sprzedanych produktów.
Nie jestem fachowcem od presty, ogarniam tylko lekko temat.
Wersja to 1.6.0.11
Czy ktoś mógłby mi pomóc aby naprawić ten błąd ?
Z góry dziękuję
4 answers to this question
Recommended Posts